Mindjárt itt van a Minecraft Beta!

Az alfa verzió fejlesztése alatt sok dolog megváltozott, már van irodája Notchnak, és több kollégával együtt fejleszti a játékot.
Aki még most megveszi, az 9.95 Euró-s áron megkapja, valamint az összes megjelenő kiegészítőt, jövőbeni verziót és addont, vagyis mindent megkap, többet nem kell fizetnie.

Mire eljön a béta verzió, 14.95 Euró lesz a játék ára, valamint a vevőre már nem lesz érvényes, hogy a későbbi verziókat is megkapná ingyen. Aki a béta alatt veszi meg, annak azt ígérik, hogy a végleges kiadásig megkapja a frissítéseket, valamint ha jól értelmezem, utána az esetleges bugfix kiadásokat.

Nagy vonalakban, a béta alatt a tartalomra és a dolgok működésére fognak fókuszálni, rá fognak gyúrni a modok támogatására, valamint valamilyen végcélt is terveznek betenni a játékba, mert az még nincs. Ez talán furcsán hat, hogy nincs célja a játéknak, de jól megvagyunk nélküle. :)

Lassan itt az ideje a karácsonyfa állításnak is!

Valamint egy kis kedvcsináló a végére:

Azóta történt

Előzmények

  • Minecraft: Már több, mint félmillióan vették meg

    Rohamosan terjed a Minecraft őrület. A játékot fejlesztő Marcus Persson tegnap jelentette be, hogy elérte a félmillió eladott példányt.

  • Támadják a Minecraft szervereit

    Dühös játékosok megtámadták a Minecraft szerverét, követelve, hogy a játék készítője adja ki a beígért frissítéseket.

  • Minecraft

    Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?