Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - Megjelenési dátum, árak

Maga Hideo Kojima jelentette be, hogy 2014 tavaszán érkezik a legújabb Metal Gear Solid játék, a Ground Zeroes. Nem elírás a hír, sem a cím, ugyanis sok találgatás után, most végre lehullott a lepel, a Ground Zero és a Phantom Pain külön jelenik meg.

Az Ground Zero tavasztól lesz elérhető  Xbox 360-on, Xbox ONE-on, Playstation 3-on illetve Playstation 4-en. A jelenlegi generációs konzolokra 30 dolláros áron lesz kapható a lemezes változat, a digitális változatért 20 dollárt kell fizetni. Az Xbox ONE és Playstation 4 letölthető változatai pedig 30 dollárba fognak kerülni. Történetileg egy évvel a Metal Gear Solid: Peace Walker eseményei után járunk és tulajdonképpen egy kubai fogolytáborból való szöktetés lesz a feladatunk többek között.

Sokan nem tudták elképzelni, hogy lesz felépítve így a komplett Metal Gear Solid V, de elég ha csak a Metal Gear Solid 2-re gondololnunk, ott hasonló megvalósítást kaptunk a Tanker Incidenssel. Előreláthatólag a prológus után nem sokkal fog megjelenni a Phantom Pain, amellyel egy komplett sandbox világot fogunk kapni, legalábbis az ígéretek szerint.

A bejelentéshez kaptunk néhány új screenshotot is, ezeket lentebb láthatjátok.

 

Azóta történt

Előzmények