Megjelent a DiRT Rally PC-s verziójának végső kiadása

Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy az utóbbi idők egyik legjobb rally játékát kaptuk meg a DiRT Rally személyében, amely jó ideje elérhető volt már PC-re a Steam Korai Hozzáférés program keretén belül, a fogadtatása pedig kiemelkedően jó volt: 5500-nál is több értékelés átlaga összességében 92%-os átlagot hozott. A játék a tegnapi naptól kilépett az early access státuszból, és mostantól már a végső kiadás is elérhető.

További jó hír, hogy a konzolok tulajdonosai sem maradnak ki, április 5-étől Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re is kapható lesz a DiRT Rally. A PC-s megjelenés alkalmából a Steam 15% kedvezménnyel adja a játékot, amely most 38,24 euróért, azaz átszámítva körülbelül 12000 forintért szerezhető be.

Azóta történt

Előzmények

  • Konzolokra is jön a DiRT Rally

    Mostanában több játék új kiadása bukik le a különböző korhatár-besorolás oldalaknak köszönhetően.

  • Sébastien Loeb Rally EVO előzetes

    A Milestone rövid időn belül elkészülhet a professzionálisnak nevezett rally szimulátorával, a legnagyobb kérdés az, hogy a DiRT Rally-hoz képest mit fog nyújtani.

  • DiRT Rally előzetes

    A Codemasters új autós játéka látszólag teljesen eltérő iskolát képvisel a sorozat korábbi tagjaihoz képest, egy valósághű, szimulátoros irányítással megáldott vérbeli ralis alkotáshoz lehet szerencsénk.