Megerősítették a Wasteland 2 késését

Az eredeti tervekkel ellentétben immáron biztos, hogy nem augusztusban, hanem csak szeptemberben jelenik meg a Wasteland folytatása. Brian Fargo Twitteren jelentette be, hogy a hivatalos debütálás idén szeptember tizenkilencedike lesz, ezzel pedig – hogy az ő szavaival éljünk – húsz esztendős várakozás ér véget majd.

Wasteland 2 késés: immáron hivatalos.

A Wasteland első felvonását az Electronic Arts égisze alatt alkotta meg Ken St. Andre, Michael A. Stacpole, Liz Danforth és természetesen maga Brian Fargo 1988-ban. A poszt apokaliptikus taktikai szerepjátékban egy csapat sivatagi ranger életébe nyertünk betekintést a nukleáris háború után éledező Las Vegas területén. A sorozat lélektani utódja egyértelműen a Fallout sorozat első két része lett, a valódi folytatásra pedig egy sikeres Kickstarter-kampányt követően idáig kellett várnunk.

Előzmények

  • Kickstarter figyelő: 33. hét

    Második alkalommal nézünk körül a crowdfunding aktuális kínálatában; terítéken az Elysian Shadows, a Gryphon Knight Epic, a Woolfe, valamint egyéb apróságok.

  • Kickstarter figyelő: 32. hét

    Mostantól rendszeresn jelentkező rovatunkban érdekesnek ígérkező kickstarteres projektek nyomába indulunk és már sikeres kampányok nyomába eredünk.

  • Késik a Wasteland 2?

    Gyülekeznek a felhők az inXile közösségi finanszírozásból összehozott első, nagyobb lélegzetvételű projektje felett. A sok-sok kivágott feature után most úgy néz ki, egy újabb késésbe is bele szaladtak.

  • Wasteland 2 - Itt a nyitófilm

    Bemutatták nekünk a játék kezdő filmjét.