Megérkezett a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour

Kisebb szivárgás után a múlt hónapban hivatalosan is leleplezték a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour című játékot, amely a Gearbox-nak köszönhetően jelenik meg, tekintettel a széria 20. évfordulójára. A nagy klasszikus kinézetéhez minimálisan nyúltak csak, viszont kapunk új pályákat meg néhány extrát, mint például az új beszólásokat.

Akik szeretnék beszerezni a játékot, azoknak nem kell mást tenniük, mint felkeresni a PC-s változatért a Steamet (20 euró), az Xbox One kiadásért az Xbox Live-ot (3990 Ft), valamint a PlayStation 4 verzióért a PS Store-t (5990 Ft).

Előzmények

  • Jön a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour

    Hail to the King, baby! - A király 20 év után visszatér, és retróbb mint valaha.

  • Table Top Racing World Tour teszt (PC, PS4)

    Nincs is jobb annál, mint mikor az utolsó körben a haverunk hátsójába eresztünk egy rakétát és ezzel elsőként repesztünk át a célvonalon. Öveket becsatolni!

  • Battleborn teszt (Xbox One)

    Az univerzumban már csak egyetlen csillag pislákol, megmentésére pedig valószínűtlen társaság verbuválódott össze a Gearbox Software új lövöldözős játékában.

  • Bombshell teszt

    Kezdetben Duke Nukem: Mass Destruction néven ismertük, de a jogi útvesztők sötét bugyraiból már csak Bombshell címen tért vissza a 3D Realms alkotása, ami próbálkozott hű maradni az eredetihez.