Mass Effect: A következő rész teljesen más lesz

A következő Mass Effect epizód egy, az eddigi részektől jócskán eltérő alkotás lesz, melyben a készítők elmondása szerint teljesen más szemszögből éljük majd át a Mass Effect univerzumában játszódó eseményeket. Ezt maga Casey Hudson, a BioWare ügyvezetője jelentette be, hozzátéve, hogy az eddigi epizódokhoz hasonlóan a BioWare edmontoni részlege szolgál majd a fejlesztés központjául, ám a munkálatok nagy részét immár a montreali stúdió fogja végezni.

Vagyis, az eddigi Mass Effect epizódok készítői egy teljesen új BioWare játék fejlesztésébe fognak bele, a következő epizódot pedig átveszi a cég montreali stúdiója. Casey Hudson elmondása szerint lehetőséget nyújtanak a rajongók számára, hogy visszatérhessenek az eddigi részek során megismert és megszeretett világba, ahol egy teljesen új és friss élményt élhetnek át, melyben az egész Mass Effect univerzumot eltérő módon fedezhetnek fel.

Végezetül annyit tett hozzá, hogy egy teljesen új dolog készül a BioWare Montreal háza táján, amit leginkább ahhoz hasonlított, mint annak idején, amikor belefogtak az első Mass Effect fejlesztésébe. A BioWare Edmonton csapat ugyanakkor a Mass Effect sorozat vezető tervezője, Preston Watamaniuk irányításával összefogott, hogy létrehozzon egy teljesen új, kitalált univerzumot, melyre a későbbiek során új franchise-t tudnak építeni.

Azóta történt

Előzmények