Mass Effect 3: Happy Ending Mod

Szerintem sokan egyetértenek velem abban, hogy a Mass Effect trilógia minden kétséget kizáróan a BioWare egyik legnagyszerűbb alkotása, még ha az utolsó negyedóra eseményei valahogy nem is sikerültek úgy, ahogyan azt a játékosok elvárták. A program első részének bevezetésétől kezdve egészen az utolsó epizód 15 perces zárásának kezdetéig egy minden tekintetben tökéletes programot kaptunk, ám az utolsó képsorok sehogyan nem passzoltak a történetbe, olyan kurtán-furcsán ért véget az egész.

Bár a BioWare később kiadott egy Extended Cut című DLC-t, melyben kibővítették a befejezést, még mindig sokan gondolják úgy, hogy a sorozat megérdemel egy valódi Happy End-et, ahol láthatjuk is az életben maradt szereplőket, többek között magát Shepard parancsnokot. Nos, az ő számukra készült az alábbi modifikáció, melyben egy új lezárást kapunk a történethez, ahol mindenki megtekintheti, mi történik, ha Shepard és csapata túléli a játékot. Figyelem! A videókban az utolsó 15 perc eseményei vannak, mármint ahogyan azt a mod telepítése után láthatjuk, de még így is sok spoilert tartalmaznak, ezért csak azok nézzék meg, akik már végigjátszották a Mass Effect 3-at. (Ajánlott bekapcsolni a kommentárt, abban leírja a készítő, mi változik a későbbiekben, valamint milyen forrásból vannak az extra jelenetek.)

Akinek a videók alapján elnyerte tetszését a mod, az letöltheti az alábbi oldalról. A mod még nem 100%-os, a készítő még finomhangolja a módosításokat, így később változások várhatók benne. A modifikáció csak a PC verzióhoz érhető el, de a PS3, XBOX360 és Wii U tulajdonosok számára is ajánlott megtekinteni a videót, hogy láthassák, milyen lett volna a Happy Ending.

Azóta történt

Előzmények