Már 3,1 millió eladott példánynál tart a The Last of Us

Nem véletlen, hogy az eladási listák élén található a Last of Us, a Sony friss közleménye szerint ugyanis már 3,1 millió példányban fogyott világszerte.

Hivatalos közlemény alább:

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a The Last of Us™ játék eladott példányszáma globális szinten meghaladta a 3,1 millió darabot.

 

A The Last of Us egy Cordyceps gombafaj pusztító járványa után húsz évvel játszódik egy megváltozott világban, amelyet a két főszereplőn, Joelen és Ellien keresztül ismerhet meg a játékos. A kalandos történet középpontjában a túlélés, a hűség, a szeretet és a megváltás témái állnak.

 

„Az értékesítési mutatók és a pozitív visszajelzések alátámasztják, hogy a The Last of Us valóban kiemelkedő minőségű, élményekkel teli játék” – emelte ki Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, aki hozzátette, hogy a kasszasiker a Naughty Dog csapatának teljesítményét is igazolja.

 

A The Last of Us tökéletes példája annak, hogy a PlayStation az egyedülálló játékaival az interaktív szórakoztatóipar újraértelmezését tűzte ki célul.

Előzmények

  • The Last of Us - TV reklám

    Kiváló hangulatú reklámfilmet adott ki a Naughty Dog hamarosan megjelenő játékukhoz.

  • Last of Us - 20 perc gameplay

    A God of War: Ascension tulajok számára elérhető demóból készült videót nézhetitek meg.

  • The Last of Us - Előzetes

    A Naughty Dog legújabb játéka hamarosan megjelenik, lássuk mire is számíthatunk a teljes játékban.