Magyar szinkronos előzetest kapott a Ratchet & Clank mozifilm

Az elmúlt években ha egy videojáték adaptáció a mozikba került, annak nem lett túl jó vége. Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi hónapokban egyre több olyan hír érkezett, miszerint az elkövetkező években talán vállalható alkotások is kerülnek a mozivászonra, hiszen elég csak az érkező Warcraft, vagy Assasin's Creed filmekre gondolni. Remélhetőleg a 2013-ban bejelentett Ratchet & Clank animációs film is az élvezhetőbb filmek közé fog tartozni.

A Ratchet & Clank eredetileg még idén a mozikba került volna, azonban Észak-Amerikában csak 2016. április 29-től lesz látható, de valószínűleg a magyarországi premierre sem kell sokat várni.

Azóta történt

  • Ratchet & Clank előzetes

    Visszatér PlayStation 4-en a kicsi űrkalandor Lombax és hű társa a kis robot, hogy megmutassák modernizálva, milyen volt közel tizenöt év távlatában egy jó kis akció-platformer.

  • Ratchet & Clank teszt (PS4)

    Az űrkalandor Lombax és apróka robot társa egy régi-új történettel örvendezteti meg a platformerek rajongóit. Az új Ratchet & Clank jóval több, mint felújítás.

Előzmények

  • Ratchet & Clank történelem

    A platformer játékkategória rajongói által igencsak várt új Ratchet felfedezése előtt, tekintsük át a Solana galaxis legnagyobb hőseinek évtizedes múltját.