Lemondta a Valve a hétfőre tervezett meglepetést

Még a hónap elején jelentette be a Valve, hogy a június 14-re tervezett Portal 2 bemutató elmarad, helyette egy meglepetéssel készülnek. Azóta folyamatossá váltak a különféle találgatások, hogy vajon az Episode Three, a Source Engine 2, vagy a rá épülő Half-Life 3 lesz kiállítva az E3-on?

Nemrég lehűtötték némileg a kedélyeket, amikor bejelentették, hogy az ominózus meglepetés a Portal 2-vel lesz kapcsolatos. Bár okozott pár kellemetlen visszhangot a Half-Life témában valami újat váró játékosok között a hír, de nem keltett akkora felháborodást.

A Valve legújabb bejelentése azonban már fog. Ugyanis nemrég közölték, hogy az E3-on június 14-re (azaz holnapra) tervezett eseményt teljes egészében visszamondják. Tehát egyáltalán semmiféle újdonság bejelentésére nem számíthatunk. Ugyan kint lesz Gabe Newell és csapata a show-n, viszont a nagy csinnadrattával beharangozott meglepetés elmarad.

Hogy  most a korábban beígért meglepetés az lenne, hogy elmarad a beígért meglepetés, azt nem tudni, mindenesetre én egy picit meglepődtem. Ha csak azért csaptak ekkora hűhót a június 14-én esedékes meglepetés körül, hogy utána lemondják azt az utolsó pillanatban, akkor azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy a Valve fejeseinek fejében komoly problémák lehetnek. :-)

Azóta történt

Előzmények