League of Legends - magyar szinkron

Immár magyarul is elérhető a League of Legends, egyelőre béta formában, de már használható. Alább a hivatalos közleményt olvashatjátok:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól fogva mindenki számára szabadon elérhető a League of Legends magyar verziója! Ehhez egyedül annyi a tennivaló, hogy az EUNE kiszolgálón a frissítőprogramban a kék „Change Region” gombra kattintva az alsó listán ki kell választani a magyar nyelvet.

Tudjuk, sokan játszotok nap mint nap az Igazság mezőin, ezért szerettük volna Magyarországra is elhozni a teljes League of Legends-élményt. Az volt a célunk, hogy a lehető leginkább otthon érezzétek magatokat a LoL-ban: felkerekedtünk hát, és megtanítottuk mindannyiunk kedvenc hőseit magyarul! Oké, Malphite-nak kellett egy-két különóra, de a végén azért ő is sikeresen fogta az adást.

A megjelenést egy több hónapos, kiválasztott játékosokkal történő, zárt tesztidőszak előzte meg: most viszont úgy érezzük, eljött az idő, hogy közösen, minden magyar játékost bevonva folytatódjon a tesztelés. Ne feledjétek, ez a League of Legends magyar bétaverziója, ami egyfelől azt jelenti, hogy a honlap néhány részlete (Barátok meghívása, Médiaanyagok, stb.) még nincs kész, másfelől pedig biztos, hogy továbbra is előfordulhatnak hibák a játékban. Sőt, nem is csak előfordulhatnak! A mostani béta teszt kifejezett célja az, hogy veletek, a magyar játékosokkal közösen tökéletesre csiszoljuk a LoL magyar verzióját, mire az majd hivatalosan is megjelenik. Ha bármi hibát találtok a játékban,jelentsétek nekünk a fórumban, mi pedig azonnal ráugrunk az ügyre!

Ne feledjétek, figyelünk rátok. Ahogyan már korábban, az alfa-teszt alatt is rengeteg dolgon módosítottunk és javítottunk az ötleteitek alapján, úgy továbbra is komolyan figyelni fogjuk a játék különböző elemeivel kapcsolatban érkező visszajelzéseiteket. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy megköszönjük mindenkinek a munkát, aki az alfa-teszt alatt segített nekünk! Akárhogy is nézzük, a League of Legends egy csapatjáték, mi pedig szeretnénk, ha a magyar verziót veletek, játékosokkal együtt, egy csapatként csiszolnánk a lehető legtökéletesebbre.

A tesztelésen kívül persze a játék lényege továbbra is az, hogy jól érezzük magunkat… úgyhogy irány a kliens, válasszátok ki a magyar nyelvet, és kezdődhet is a harc – immár magyar nyelven!

Azóta történt

Előzmények