Kiszivárgott Steamen, hogy jön a Just Cause 4

Hónapok óta pletykáltak a folytatásról, úgy tűnik, hogy valóban készül az új rész.

Néhány héttel ezelőtt a kanadai Walmartnak köszönhetően néhány bejelentés előtt álló játékról lehullott a lepel. A listáról először a Rage 2-t jelentették be hivatalosan, és úgy tűnik, hogy hamarosan egy újabb tételről derül ki, hogy tényleg létező programot takar. A felsorolásban ugyanis ott volt a már korábban pletykált Just Cause 4, amelyet néhány órája maga a Steam buktatott le, többeknek megjelent ugyanis a lent látható előrendelő ablak.

Ezek után csak órák (rosszabb esetben napok) kérdése és minden bizonnyal hivatalosan is bemutatkozik az új rész, amelyet több mint valószínű, hogy az E3-ra tartogattak a fejlesztők.

Azóta történt

Előzmények

  • Just Cause 3 videoteszt

    Az írásos tesztünk után videós formában is bemutatjuk a sokak által várva várt, de összességében túl hamar kifulladó játék főhősét, látványvilágát, menetét és cselekményét.

  • Just Cause 3 teszt (PS4)

    Megérkezett Rodrigues apó, aki harmadszor tesz rendet egy elnyomósdit játszó nagyvezér és annak csatlósai között. A Just Cause 3-ban kő kövön nem marad, rombolás minden mennyiségben.

  • Just Cause 3 előzetes

    Csáklya egy repülő farába, egyik autó tetejéről dobbantás egy másikra, és rengeteg robbanás: ez az idei évet záró Just Cause harmadik része. Tériszonyosok, fegyverfóbiások kerüljék el.