Kisebb csapatot fogunk irányítani a Mass Effect 3-ban

A Mass Effect trilógia befejező részében az eddig megszokott, viszonylag nagy létszámú csapat helyett egy sokkal kisebb, ugyanakkor szorosabb kapcsolatban lévő csoportot menedzselhetünk.

Casey Hudson, a Mass Effect 3 projektigazgatója elmondta, hogy a befejező részben kevesebb társunk lesz majd, azonban ővelük sokkal mélyebb kapcsolatokra, valamint érdekesebb interakciókra lesz lehetőségünk, mint a második epizódban.

Persze ez nem jelenti azt, hogy valamelyik kedvenc karakterünkkel nem fogunk majd találkozni, éppen ellenkezőleg. Casey Hudson elmondása szerint valamennyi fontosabb szereplő fel fog bukkanni a Mass Effect 3-ban. Természetesen csak azok, akik túlélték az első két rész megpróbáltatásait.

Derek Watts, a játék művészeti igazgatója még azt is elárulta, hogy - attól függően, hogy miképpen játszottuk végig az előzményeket - néhány társunkon komoly nyomokat is hagy majd az eltelt idő. Például Jack is egy jóval érettebb, megfontoltabb nőként térhet vissza, aki immár a külsejével is komolyabban törődik - például hajat növeszt, illetve rendes ruhákban jár. Viszont az is megeshet, hogy továbbra is borotvált fejjel fog mutatkozni, esetleg egy lófarkat hagy meg hátul a tarkóján... nem tudni.

Azok számára, akik megijednének ennek hallatára, mármint hogy esetleg kedvenc karakterük valami hozzá nem illő külsővel fog megjelenni, azokat Derek Watts megnyugtatta, hogy ugyanazok készítik az átdolgozott karaktereket is, mint az eredetieket.

Azóta történt

Előzmények