Killzone 3: Új multiplayer pálya bemutató

A Guerrilla Games egy új videót adott ki a Killzone 3 című PS3 exkluzív játékból, melyen a multiplayer egyik új, eddig még ismeretlen pályáját láthatjuk. Az MP7 MAWLR Graveyard nevű helyszín az egyike a pár működőképes állapotban fennmaradt roncstelepnek, ami közel fekszik a Pyrrhus-hoz, és csak úgy ismerik, hogy Sukmere Pit.

A pályát egy szállítószalag rendszer szeli keresztül, ami a zúzdához, illetve a vasútállomáshoz szállítja a roncsokat. Sok munkás veszítette már el itt az életét, amikor a zúzda aktiválva volt, és a játékosokra is hasonló sors vár, ha nem vigyáznak. Ugyanakkor, ha sikerül egy csapatnak az irányítása alá vonni a zúzógépet, akkor az ellenséges oldal játékosai ellen is bevetheti azt, a kellő időben történő aktiválással.

További információk a PS3 Blogon, valamint a linkelt videóban.

Azóta történt

  • Killzone 3: Helghast Edition kicsomagolás

    A Killzone 3 legdrágább gyűjtői változatának tartalmát mutatja be egy beöltözött csapattag, de néha nagyon beleéli magát a szerepébe.

  • Killzone 3: Launch trailer

    Amerikában tegnap jelent meg, nálunk péntektől kapható a Killzone 3 című PS3-exkluzív FPS.

  • Készül a Killzone 4

    Bár egyelőre nem Killzone 4 néven hivatkoznak rá, hanem a "következő Killzone", de a lényeg, hogy a Guerilla folytatja a sorozatot.

  • Killzone 3 multi ingyen

    A Sony úgy döntött, hogy február végétől ingyenes lesz a Killzone 3 multi.

Előzmények