Kihagyja az E3-at az Activision

A rendezvény a tavalyi, erősen negatív visszajelzések következtében idén visszaköltözik sikerei helyszínére, a los angeles-i Convention Center-be, ám úgy tűnik, hogy ez nem igazán hatotta meg az Activision-t, ők ugyanis nem lesznek ott az E3-on.

"Alapos átgondolás után üzleti okokból úgy döntöttünk, hogy hivatalosan nem fogunk részt venni az E3-on. Sok szerencsét kívánunk az ESA-nak a show lebonyolításához." - áll a kiadó közleményében.

Nem nevezhető túlságosan jó jelnek, amikor napjaink legnagyobb videójáték-kiadója nem kíván részt venni a korábban az év eseményének számító expón, ráadásul úgy tűnik, hogy nem ők lesznek az egyedüliek, hiszen az Activision-nel néhány hónapja egyesült Blizzard, az Atlus, a Majesco, az NCsoft és a WBIE sem lesz majd jelen.

Némileg azonban kárpótolhatja a Call of Duty 5 és Guitar Hero IV bejelentéseket váró játékosokat az a hír, hogy az Activision az E3 első napjával egyidőben egy saját sajtórendezvényt fog tartani - vélhetően itt várhatóak a nagy leleplezések.