Jön a fehér prémium Wii U

A friss bejelentések ugyan egyelőre csak Japánra vonatkoznak, de feltehetőleg a következő regionális Nintendo Direct alkalmával a nyugati bejelentés is megtörténik.

Az elsődleges bejelentés, hogy július 13-tól Japánban kapható lesz a fehér színű prémium kiadás. Vagyis a 32 GB tárolókapacitással szerelt Wii U már nem csak fekete színben lesz elérhető. A korábbi fehér modellek ugyanis mindössze 8 GB-nyi kapacitást biztosítottak a felhasználóknak.

Következő bejelentés, hogy új Gamepad akkumulátort dobnak piacra, ami az eredeti 1500 mAh-ás teljesítmény helyett már 2550 mAh-ás teljesítménnyel fog rendelkezni, így akár 5-8 óra játékra is elegendő lesz. Ez július 25-én kerül a boltokba, az ára pedig 3150 jen lesz (átszámolva hozzávetőlegesen 7 000 Ft).

Ezeken felül bejelentettek még egy Quick Charge Set for Wii Remotes csomagot, ami egy gyorstöltő a Wii Remote számára. Ez tartalmaz egy akkumulátort, egy dokkolót és egy 3DS-sel kompatibilis töltőt.

Az utolsó érdekesség pedig egy Nintendo Land csomag, ami vagy egy kék vagy egy rózsaszín WiiMote Plus-ot fog tartalmazni a játékon felül.

Azóta történt

Előzmények