Jön a Far Cry: Primal

Közel egy napnyi unalmas élő adás után az Ubisoft úgy döntött, hogy nem húzza tovább a dolgot és végre bejelentik az új játékukat, amely a Far Cry: Primal nevet kapta. Ahogy azt sejteni lehetett, a széria ezúttal a kőkorszakba látogat el, ahol egy Takkar nevű vadászt alakíthatnak a játékosok, akinek az ellenséges törzsekkel, valamint a vadállatokkal is meggyűlik a baja a kalandjai során. Mindehhez hozzájön mindaz amit a korábbi részekben lehetett tapasztalni, vagyis többek között egy hatalmas világban kell túlélni a kor viszontagságait.

RAW videó

Meglepő módon a Ubisoft pontos megjelenési dátumot is közölt a leleplezés mellé, eszerint a Far Cry: Primal 2016. február 23-án jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re, míg PC-re valamikor márciusban. Az előrendelők most is kapnak extrákat, többek között egy bónusz küldetést, amelyben konkrétan egy mammutot lehet majd irányítani.

Azóta történt

Előzmények

  • Bejelentésre készül az Ubisoft

    Több mint fél napja megy a cég hivatalos csatornáján egy tesaser adás, amelyről szinte semmit nem tudni, de szinte biztos, hogy az új Far Cry-t kapják meg az érdeklődők.

  • Mi lehet az a Far Cry: Sigma?

    A Steam adatbázisában tűnt fel az új cím, de egyelőre senki nem tudja, hogy konkrétan mit takar az új elnevezés.

  • Far Cry 4 teszt

    A Himalája csúcsai közt, fenséges erdők és folyók szabdalta tájon jártunk, hogy felszabadítsuk Kyrat elnyomott népét a gátlástalan diktátor, Pagan Min uralma alól. A Far Cry sorozat visszatért.

  • Far Cry: The Wild Expedition - Egy héttel később érkezik

    A Ubisoft megerősítette, hogy a korábban bejelentett időpontnál egy héttel később jelenik meg a Far Cry játékok gyűjteménye.