Játékmenet előzetest kapott a Mad Max

Egy ideje már látható a hazai mozikban is az új Mad Max mozifilm, a Fury Road, amelyről meglepő módon eddig csak pozitívumokat lehet olvasni. Ahogy azt várni lehetett, a film kapni fog egy videojáték feldolgozást is, amely nem a film történetét dolgozza fel, de ugyanabban a világban játszódik. Az E3-on látott előzetes után a készítők most egy kicsit hosszabb videóval kedveskednek az érdeklődőknek.

Az Avalanche Studios által fejlesztett Mad Max eredetileg Xbox 360-ra, és PlayStation 3-re lett bejelentve, végül azonban csak PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re jelenik meg szeptember 4-én.

Azóta történt

  • Új bemutatón a Mad Max

    A legújabb videóban az ellenséges területeké a főszerep.

  • Interaktív bemutatót kapott a Mad Max

    Pontosan két hét van még hátra a játék megjelenéséig, de sokak szerint az egyik legjobb filmadaptáció lehet, még akkor is, ha nem az új mozifilm történetét mutatja be.

  • Mad Max teszt

    Végeláthatatlan sivatag, forróság, kegyetlen homokviharok és az életet adó víz nélkülözése: erre kell felkészülni minden kalandornak, aki magára ölti Max szerepét a legújabb posztapokaliptikus őrületben.

Előzmények

  • Mad Max előzetes

    A Mad Max filmsorozat negyedik részét az amerikai nagyközönség májustól mozivásznon láthatja, a vonatkozó játék szeptembertől lesz megvásárolható.