Januárban érkezik a H1Z1 kipróbálható verziója

H1Z1 címmel egy ingyenesen játszható, nyílt világgal rendelkező, poszt-apokaliptikus internetes játékot készít a Sony Online Entertainment. A történet Közép-Amerikában játszódik, 15 évvel egy járvány kitörését követően, ami a lakosság zömét zombikká változtatta. A cég elnöke, John Smedley elmondása szerint a játékosok a térkép bármely pontján bekapcsolódhatnak majd a játékba, mielőtt elindulnának felfedezni a környéket és a közeli városokat.

A készítők most bejelentették, hogy az első publikus kiadást már január 15-től meg lehet vásárolni a Steam korai hozzáférés keretein belül.

A korai kiadás 64 ezer km2 nagyságú területtel rendelkezik, ez a tervek szerint csupán töredék a végleges kiadáshoz képest. A H1Z1 PlayStation 4-re is érkezik, azonban az Early Acces csak PC-re lesz elérhető. John Smedley azonban azt is kijelentette, hogy akik a teljes játékra vágynak, ne vegyék meg ezt a változatot, ugyanis annak a célja az, hogy a visszajelzések alapján tovább finomítsanak a játék minden elemén.

Azóta történt

Előzmények