(Frissítve) Ismét késik a GTA V PC-s kiadása

Frissítve: Természetesen a játék a tervek szerint megjelenik április 14-én PC-re, április 2-án egy új PC-s trailer is napvilágot lát, valamikor délután 4 óra fele. Örülünk, hogy néhány embernek vidám perceket tudtunk okozni.

Úgy tűnik a Grand Theft Auto szériáért felelős Rockstarra az elmúlt hetekben nagyon rájárt a rúd, hiszen a konzolokon méltán népszerű 5. rész PC-s premierjét többször elhalasztották. A legutóbbi információ szerint április 14. lett volna a premier, ezt azonban most újra elhalasztották július 1. napjára.

A készítők a bejelentés szerint roppant mód sajnálják, hogy ismét el kellett halasztaniuk a premier napját, azonban olyan technikai problémák adódtak a portolás folyamán, amelyeket nem tudnak egy két hét alatt kijavítani.

Természetesen a késés miatt mindenképp szeretnék kompenzálni a leendő vásárlókat, így a korábban bejelentett sztori DLC mellett ingyen kiegészítőket fognak kapni a játékosok, valamint akik Steamen vásárolják meg a játékot, azok megkapják ajándékba mellé a GTA 4. részét.

Azóta történt

  • Grand Theft Auto V - 7 DVD-n érkezik

    Akik továbbra is a lemezes változatot tartják szem előtt, azok készüljenek fel a több lemezes kiadásra.

  • Késik az Armikrog

    Alig pár nap volt hátra a megjelenésig, de az utolsó pillanatban egy üzenet érkezett a támogatókhoz, amelyben leírják, hogy később jelenik meg a program.

Előzmények