Ismét eltolták a Raven's Cry megjelenését

Nagyon úgy tűnik, hogy a Reality Pump Studios kalózos akció-szerepjátékával valami komolyabb probléma lehet. A program eredetileg már tavaly megjelent volna, azonban ezt a dátumot végül eltolták majdnem egy évvel. A következő premier nap az idei év októbere lett volna, de a megjelenés előtt ismét jött a közlemény: csak november 27-től lehet megvenni a szoftvert. Valamilyen oknál fogva ez a dátum sem lett a végleges, így december 15-re lőtték be a premier napját.

Meglepő módon a megadott dátum elteltével sem történt érdemi előrelépés, ugyanis a fejlesztők egy újabb bejelentéssel borzolják a kedélyeket. Ismét elhalasztják a Raven's Cry megjelenését, a legújabb dátumot 2015. január 28-ra lőtték be, ekkortól lehet játszani a PC-s kiadással. A konzolos verziók továbbra is 2015-re vannak dátumozva.

Természetesen a csúszás indokáról nem beszélnek, de minden bizonnyal valami komolyabb indok lehet a háttérben. Mindezek mellett egyeseknek bizonyára jó hír, hogy a fejlesztők egy SteamOS, valamint egy Linux-os kiadással is készülnek. Már ha valaha megjelenik a program.

Azóta történt

Előzmények

  • Ismét késik a Raven's Cry

    A korábban bejelentett dátumot nem tudják tartani a fejlesztők, azonban újabb platformokra is kapható lesz az érkező alkotás.

  • Risen 3: Titan Lords teszt

    Hiába az elavult grafikus motor és az előző évezredet megidéző megoldások, a Risen harmadik részének minden másodperce aranyat ér, valahogyan így kell egy sorozatot befejezni.

  • Feltörték az ajándékba kapott Modern Combatot

    Pár szerencsés ember a megjelenés előtt hozzájuthatott a Modern Combat ötödik részéhez - egyikük pedig azonnal feltörte és elérhetővé tette az interneten.