Ingyenes játék lesz a Fable Legends

Kicsivel több mint egy hónapja derült ki, hogy az Xbox One-ra és Windows 10-es PC-re érkező Fable Legends támogatni fogja a keresztplatform játékot. Ez azt jelenti, hogy a két platform játékosai akár egymás ellen, vagy egymást támogatva is játszhatnak majd. A készítők most egy újabb bejelentéssel jelentkeztek, ugyanis kiderült, hogy a Fable Legends free-to-play játék lesz.

A fejlesztők állítása szerint a többjátékos módra kihegyezett új részben nem akartak elszállni az ingyenességgel, így egy elfogadhatónak vélt módszerrel álltak elő. A játékban alapból mindig lesz 4 hős, akikkel ingyen lehet majd játszani, de csak két hétig. Ezek után egy újabb csapat harcos lesz ingyen játszható, és ez a körforgás folytatódik folyamatosan. Ha megtetszik egy hős, lehetőség lesz arra, hogy véglegesen megvegyük azt akár valódi pénzért, akár játékbeli fizetőeszközért. Mindezek mellett pedig különböző skineket is lehet majd vásárolni, de ezek részleteiről még nincs bővebb információ.

Az ingyenesen kipróbált hősök statisztikái nem fognak nullázódni, így azok fejlesztése bármikor folytatódhat. További érdekesség, hogy a mentéseink, és karaktereink bármikor átvihetőek lesznek Xbox One és PC között.

A játék pontos megjelenéséről még nem sokat tudni, annyi bizonyos, hogy idén érkezik.

Azóta történt

Előzmények