Ingyen kipróbálható az újgenerációs Metro Redux

A poszt-apokaliptikus játékok kedvelőinek minden bizonnyal nem kell bemutatnunk a Metro játékokat, amelyekből Redux néven újgenerációs kiadást is kaptak anno a rajongók. A Deep Silver úgy döntött, hogy két méretes demó változattal lepi meg a nagyközönséget, így a tegnapi naptól bárki kipróbálhatja a Metro 2033, és a Metro Last Light című játékok Xbox One, és PlayStation 4 kiadását.

A két program demója nagyjából a teljes játék egyharmadát öleli fel, ennyi idő alatt minden bizonnyal el lehet dönteni, hogy érdekli-e az embert a két játék. Amennyiben igen, úgy mindkét rész 20-20 euróért vásárolható meg az Xbox Live-on és a PSN-en.

Azóta történt

Előzmények

  • Metro 2033 Redux teszt - a sötét is sötétebb

    A 4A Games gyönyörűen újraszabta a sikeres játékát, úgyhogy mostantól konzolokon is full HD-ben borzonghatunk, miközben a játékmenet is javult.

  • Metro Redux debütáló videó

    A napokban lesz elérhető aktuális generációs konzolokon és a Steamen a két eddig megjelent Metro játék, ezt a fejlesztők egy debütáló videóval ünnepelték meg.

  • Metro Redux: klasszikus lövölde felújítva

    A Metro sorozat is beáll az aktuális generációra újra érkező játékok sorába, éppenséggel csak úgy tűnik, hogy ezúttal valódi munka van a háttérben.