Indul a GT Legends Nyílt Nyári FunCup

Régi MustangokFalconokAlfákLotusok és Minik vetemednek egymásnak a július 12-én kezdődő GT Legends nyári kupasorozaton! Ezeket a vasakat egészen más élmény vezetni mint a modern versenyautókat, csörögnek, prüszkölnek, csörtetnek és a hőskori futómű és -gumik miatt igen sokat haladnak oldal irányba is, ami igen izgalmassá és élvezetessé teszi a velük való versenyzést.

Mindazonáltal a kezdőknek sem kell aggódniuk, hiszen a nyári kupa során a GT Legendskönnyebben kezelhetőbb TC-65-ös gépei kerülnek terítékre, melyek mindig igen szoros csatákat hoznak magukkal, illetve a versenynaptár is rövidebb, könnyebben tanulható pályákat tartalmaz, hogy kevesebb időt vegyen el a felkészülés. A gyakorló szerver napi 24 órában megy, óránként rövid kis versenyekkel, ahol ki lehet próbálni nyomás alatt is ezeket a veterán méregzsákokat.

A bajnokságnak fődíja is van, jutalmazásra kerül az abszolút győztes és a legjobb újonc is, és a nyárra való tekintettel az 5 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe. A részvétel teljesen nyílt.

További részletek itt: GTL Legends Nyílt Nyári FunCup

Azóta történt

Előzmények