(Frissítve: Elhalasztják a bétát)Ilyen a Street Fighter V bétája

Frissítve: A Capom bejelentette, hogy elhalasztják a játék béta tesztjét a sorozatos technikai okok miatt. Akik a napokban próbálkoztak a játékkal később valamilyen extra ingame dolgot kapnak majd problémák miatt. A Street Fighter V bétája egy későbbi időpontban újraindul, vagyis ismét 3 körös teszt időszak várható majd a hibák kijavítása után.

Ha valaki verekedős játékot keres minden bizonnyal megtalálja a neki tetsző alkotásokat. Legyen szó Mortal Kombatról, vagy Tekkenről, esetleg a Street Fighter sorozatról, mindegyik szériának megvannak a rajongói. Utóbbi néhány hónap múlva az 5. résszel jelentkezik, de néhány szerencsés játékos már idő előtt kipróbálhatta a program béta változatát.

A próbajáték egyelőre akadozva működik, ugyanis az online része nem muzsikál a legjobban, de ha sikerül olyan meccset találni ami nem laggol, akkor élvezetes perceknek lehetnek tanúi a PlayStation 4 tulajok. A Street Fighter sorozat legújabb részéig sajnos még egy pár hónapot várni kell, a premierre ugyanis csak 2016. márciusában kerül sor.

Azóta történt

Előzmények