Gyűjteményt kap az Assassin's Creed sorozat?

Az Assassin's Creed széria rajongói már 2007-től játszhatnak kedvenc sorozatukkal, akkor jelent meg ugyanis a legelső epizód. Az idei rész után minden bizonnyal jön még folytatás, de lehetséges, hogy a korábbi részek kaphatóak lesznek majd egybecsomagolva is. Erre utalhat a minap felfedezett assasssinscreedcollection.com nevű domain is, amelyet az Ubisoft védetett le.

Egyelőre semmilyen hivatalos információ nem érkezett a dologról, így akár az is elképzelhető , hogy a franciákat is elérte az utóbbi idő remaster láza, és felújítva adják ki a teljes szériát. Remélhetőleg hamar megkapjuk a megerősítést. Ti örülnétek egy ilyen kollekciónak?

Azóta történt

Előzmények

  • Assassin's Creed Syndicate teszt

    Megérkeztek a Frye testvérek, hogy a Londonban uralkodó káoszt felszámolják, illetve helyre tegyenek pár templomost. Gyilkos pengék és pusztító öklök cikáznak.

  • Assassins's Creed: Rogue teszt

    A Unity-vel nagy pofont kapott a sorozat, de hiába csak gyengébb gépekre jelent meg a Rogue, némiképp kiköszörüli a csorbákat.

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag - PS3 Teszt

    Az Assassin’s Creed menetrendszerűen, PC mellett idén az egymást váltó konzolgenerációk minden képviselőjére is megjelenő folytatásból a PS3 változatot próbáltuk ki.