GT Legends Win7-en is!

Kis hazánkból múlt év végén eltűnt a boltok polcairól a GT Legends című nagysikerű autószimulátor, mely az autóversenyzés aranykorát, a 60'-as 70'-es évek nagy túraautóival vívott csatákat eleveníti fel. További nehézséget jelentett a rajongóknak, hogy a dobozos verzió Star-Force védelem verzióját nem támogatta a Windows 7, így a GTL hivatalosan nem volt futattható a legfrisebb operációs rendszeren.

Nos, örömmel jelenthetem, hogy megszületett a megoldás, a Simbin hivatalos weboldalán igen kedvező áron megvásárolható a GTL Legends Win7-en is gond nélkül működő verziója, több más neves autószimulátorral egyetemben: RaceRoom Online - GT Legends

Pár szó a GT Legends-ről: A GTL ugyan arra az engine-re épül, mint a Simbin friss szimulátorai (pl.: a Race On és társai), a fő különbség viszont az, hogy ezek a hőskori verdák még nem rendelkeztek komoly leszorítóerővel, különböző elektronikus ketyerékkel és modern - az aszfaltól szinte elválaszthatattlan - futóművel, így nagyon távol áll tőlük a mai modern autóversenyzés "sínatós" jellege és ezért igen komoly kihívást és élményt jelent a szimulátorban szereplő Cobrák, Mustangok, Corvette-ek, régi Jaguar-ok és társaik úton tartása és akartunk érvényesítése a gép fölött... és igen, vannak akik pont ezt élvezik! ;)

GT Legends Magyar bajnokság: HGTLM6 - Tavaszi Szezon

Azóta történt

Előzmények

  • Shift 2 - Legends DLC

    Legendás autókkal és pályákkal bővül a Shift 2.

  • Elindult az RTS.hu

    Partner lapcsaládunk az OGC.hu újabb tagokkal bővült.

  • GT Legends bajnokság és Ariel Atom

    Új bajnokság indul a hőskori erőgépek szerelmeseinek ezúttal igen impozáns fődíjjal...

  • Gran Turismo 5 - Teszt

    Elérkezett hát a pillanat. A hosszú várakozásnak végre valahára vége! Itt a Gran Turismo 5, amelyre oly sokat vártunk, a kezünkben, s ezt az alkalmat megragadva a legbelső részekig átvizsgáltuk és megosztjuk veletek tapasztalatainkat. Szállj be!