GAMEPODcast - Márciusi adás

A hónap elején néhány kollega közreműködésével egy komolyabb projectbe vágtunk bele. A podcastünk kísérleti pilot adása a kisebb nagyobb hibák ellenére ha nem is lett átütő siker, de mindenképp pozitív visszajelzéseket kaptunk róla.

Mivel nem nagyon volt ellenvetés, így megérkezett a folytatás, vagyis a márciusi GAMEPODcast. A pilot adás után elterveztük hogy havonta jelentkezünk a műsorral, melyben mindig az adott hónap híreit fogjuk megbeszélni. Így történt most is és remélhetőleg az olvasók, hallgatók szívesen fogadják majd a folytatást is a továbbiakban.

Az előző adáshoz képest javítottunk a technikán és bár sajnos még mindig nem tökéletes, összességében szerintünk jobb lett a mostani podcast mint a legelső. Természetesen a folytatásra próbálunk még jobb technikát összehozni, remélhetőleg egy két adás után nem is lesz problémánk ilyen téren.

A podcast a lejátszó segítségével meghallgatható, vagy ide kattintva letölthető. (Akiknek megnyitja a böngésző a fájlt, azoknak ajánlom a jobb klikk, link mentése más néven opciót)

Természetesen iTunes-on is elérhetőek vagyunk.

A tartalomból:

  • márciusi megjelenések,ki mivel játszott a hónapban?
  • mikrotranzakciók a játékokban. Kell ez a játékosoknak?
  • Minden ami Battlefield 4
  • Diablo 3 Playstation 3 játékmenet videó vélemények

Márciusi adás résztvevői:

Azóta történt

Előzmények