Friss trailert kapott a King's Bounty

A nyár végén érkező játék új előzetesen betekintést nyújt egy komor összeesküvésbe.

Az 1C Entertainment, a Koch Media és a CENEGA nem sokkal ezelőtt bemutatta nekünk a King’s Bounty II új sztoritrailerét. A „Unite Them or Fall” trailer azon szörnyűségekre fókuszál, melyek Nostria varázslatos világát kínozzák, mély betekintést nyújtva a világot megfertőző komor összeesküvésbe. A szakma által is elismert sorozat legújabb epizódja, a körökre osztott taktikai szerepjáték King’s Bounty II megjelenése 2021. augusztus 24-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Nostria világára a sötétség vetül. Összeesküvések, szabotázs és a nekromantika beárnyékolják az országot. A megyék függetlenséget követelnek, az utakat banditák tartják rettegésben, a pletykák pedig a sötétből előbújó Blight mindent letaroló erejéről szólnak. Claudius-királyt megmérgezték, uralkodásra képtelen, így fiára, Adrian hercegre hárul a nehézségekkel küzdő birodalom egyesítése, miközben hitét és erejét megkérdőjelezik. De talán egy megváltó – a király utolsó reménysége – már itt van, készen áll a harcra, és arra, hogy visszahozza a békét és a rendet Nostriába.

A négyéves fejlesztési időt követően egy 150 főből álló fejlesztőcsapat az utolsó simításokat végzi a King’s Bounty II-n. Több mint 200 egyedi karakter, egy dinamikus soundtrack, egy több mint 200 000 szóból álló narratíva, egy gyönyörű világ, és több mint 50 órányi játékidő – a King’s Bounty II világa csak arra vár, hogy felfedezzék.

"A csapat mindent megtett azért, hogy egy erősen történetközpontú, hangulatos élményt hozzon tető alá, amit a gazdag karakterek és az egyedi helyszín hajt” mondta Denis Maltzev, az 1C Entertainment Lead producere.

"A King's Bounty II egy külön műfajt képvisel, amely rendkívül egyedi kombinációja a szerepjáték elemeknek, a körökre osztott stratégiáknak és a fantasynak, melyek összesége révén emelkedik ki a tömegből. Már alig várjuk, hogy megosszuk ezen gyönyörű világot és annak kalandjait a játékosokkal."