Film készül a Martha is Dead című játékból

A svéd Studios Extraordinaires csapatánál készül a projekt, de premier dátumot még nem kaptunk.

Anno 2022-ben kaptuk meg az LKA és a Wired Productions berkeiben készült Martha is Dead című alkotást, amely egy belső nézetű pszichológiai horrornak készült. A programnak bár közel sem volt hibátlan, viszonylag sokaknak tetszett. Úgy tűnik, hogy a készítők nem is akarják elengedni a játék témáját, bejelentették ugyanis, hogy a svéd Studios Extraordianries bandájával együttműködve egy film adaptációt készítenek a játékból. Részleteket egyelőre nem kaptunk, így a premier napja sem ismert még, illetve azt sem tudjuk, hogy mozikba vagy stream platformokra érkezik a végeredmény.

"A játék lebilincselő narratívája és egyedi helyszíne miatt tökéletes jelölt a filmadaptációra. Nagyon örülünk, hogy a Studios Extraordinaires-szel közösen egy mérföldkőnek számító filmes élményt hozhatunk létre, amely példátlan módon ötvözi a játék és a filmkészítés művészetét". - mondta Leo Zullo, a Wired Productions ügyvezető igazgatója

Előzmények

  • Martha Is Dead teszt

    Sötét, néhol egyenesen kegyetlen kalandjáték, helyenként fotorealizmust közelítő látványvilággal, és egy sötét titkokat még sötétebb titkokra halmozó családdal.