Far Cry 4: A gyűjtői kiadások részletei

A DLC-k korát érjük, ezért manapság szinte alig fordul elő, hogy olyan játékot vehessünk a megjelenés napján, amiben tényleg benne foglaltatik az összes elérhető tartalom. Általában premierkor csak az alapjáték elérhető, különféle előrendelői extrákkal, amik üzletenként változnak, nem említve a később megjelenő DLC-ket, melyekre általában Season Pass keretében tudunk előfizetni, szintén plusz költségen.

A Far Cry 4 című játékból összesen négyféle kiadás fog készülni: az alapváltozaton felül lesz a Limited Edition, amit az előrendelők automatikusan megkapnak és tartalmazni fogja Hurk's Redemption című DLC csomagot, melyben a Far Cry 3-ból ismerős Hurkot kell megmentenünk a börtöntől egy három küldetésből álló hadművelet során. Ezzel együtt megkapjuk a "The Impaler" nevű szigonypuskát is.

A gyűjtői kiadás kétféle változatban érkezik: a Far Cry 4: Kyrat Edition tartalmazni fogja a Limited Edition bónusz küldetését, mellette pedig a következő extrákat:

  • Egy 20 cm magas Pagan Min szobor, amin a főgonosz egy elefánt-trónon ül,
  • Egy útinapló,
  • Egy Pagan Min propaganda poszter,
  • Egy kihajtogatható térkép a játék helyszínéről, Kyratról,
  • Egy exkluzív gyűjtődoboz,
  • Driller Machine Gun (exkluzív gépágyú).

A Far Cry 4: Kyrat Edition című gyűjtői kiadás ára 130 dollár lesz, ami átszámítva nagyjából 29.600 Forint.

A valódi csemege azonban a Uplay-exkluzív Far Cry 4: Ultimate Kyrat Edition lesz, melyben minden megtalálható, amit a fentebb ismertetett gyűjtői kiadásnál felsoroltunk, mellette pedig extraként egy exkluzív, "Future Pack" nevű fémtokot, valamint a Far Cry 4 Season Pass csomagot is megkapjuk hozzá.

Akik szeretnék magukénak tudni a legteljesebb Far Cry 4 csomagot, pár dologgal mindenképp tisztában kell lenniük vásárlás előtt. Először is: míg a többi kiadás minden platformon elérhető lesz, addig az Ultimate Kyrat Edition csak PC-re, PS4-re és XBOX One-ra vásárolható meg. Másodszor: kizárólag a Uplay Shopban lehet megrendelni, ezért a csomag árán felül postaköltséget és vámot is kell fizetni, ezt majd számoljuk rá a költségekre.

A Far Cry 4: Ultimate Kyrat Edition kizárólag az EMEA régiókban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) lesz rendelhető, ára pedig a következőképpen alakul: a PC kiadásért 110 eurót (~34.000 forint), míg a PS4 és XBOX One kiadásért 120 eurót (~37.200 forint) kell fizetni. Erre rájön a postaköltség és vám, vagyis mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, ha a komplett Far Cry 4 játékot egyszerre meg akarjuk venni.

A Far Cry 4 című játék megjelenése november 18-án várható Amerikában, november 20-án Európában, majd november 21-én az Egyesült Királyságban. A program PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra érkezik.

Azóta történt

Előzmények