Evil Within - késés és új videó

A mai napon bejelentésre került, hogy a The Evil Within Észak-Amerikában 2014. október 21-én, Ausztráliában október 23-án, Európában pedig október 24-én jelenik meg. Shinji Mikami és csapata a Tango Gameworks-nél még egy kis időt kértek, hogy finomhangolhassák és tökéletesre csiszolhassák játékukat, hogy a végeredmény egy olyan kifinomult, ugyanakkor rémisztő, tiszta túlélő-horror legyen, mint amilyet eredetileg megálmodtak.

Evil Within fighting chance pack

Emellett bejelentették a The Evil Within előrendelői ajánlatát a „The Fighting Chance Pack csomagot. A „The Fighting Chance Pack a játékosokat egy maroknyi tárggyal látja el, melyek segítségével a halál fagyos ölelését néhány pillanattal hosszabb ideig elkerülhetik.

A The Fighting Chance Pack a következőket tartalmazza:

  • Orvosi csomag (Medical Kit) Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian számára, hogy tovább harcoljon.
  • Zöld zselé (Green Gel) Segítségével fejleszthetőek Sebastian képességei.
  • Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells) - Ahagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád.
  • Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát.
  • Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez.

Mind az új megjelenési dátum, mind az előrendelői ajándékok kiemelésre kerültek a legújabb TheEvil Within videóban:

Azóta történt

Előzmények