Érkezik az új BattleTech játék

A Harebrained Schemes LLC neve ismerős lehet azoknak, akik a Shadowrun: Hong Kong munkálatait követték, ugyanis már annál a játéknál is igen gyorsan sikerült összegyűjteniük a megfelelő összeget a program elkészültéhez. A csapat most ismét egy nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen felélesztik a BattleTech világát, ehhez pedig a közösség segítségét kérik. Úgy tűnik, hogy a robotos akciójáték újragondolása sokakat érdekel, hiszen a kitűzött 250 ezer dolláros összeget nem egészen egy óra alatt elérték, és több mint egy hónap van hátra a határidő lejártának.

A játék Kickstarteres adatlapja szerint a gyűjtés a hír írásának pillanatában 851,246 dolláron áll, a határidő pedig 34 nap múlva jár le. Így az utóbbi idők egyik legsikeresebb projectjét köszönthetjük a BattleTech személyében, amely jelenleg PC-re készül, de MAC és Linux rendszerek alá is kapható lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Rocket League teszt

    Elsőre értelmetlennek tűnhet az a fajta autós foci, amit a Psyonix legújabb játékában tapasztalhatunk, ennek ellenére nagyon sok órát képesek voltunk ellenni vele és kifejezetten élveztük az időtöltést.

  • Star Wars: Battlefront - Új képek érkeztek a Battle of Jakku DLC-ből

    A hírek szerint elsőként az előrendelők játszhatnak majd az eddig teljesen ismeretlen bolygón.

  • Battle Golf bemutató (Android, iOS)

    Egyszerű, de nagyon szórakoztató lett a Kappsule golfos játéka, egyjátékos módban is jópofa megoldásokat vonultat fel, de a lokális multiplayer része sikerült a legjobban.

  • Battle Brothers teszt

    Egy körökre osztott stratégiai játék Early Access változatát próbáltuk ki, amely klasszikus játékmenetével és bőséges középkori/fantasy fegyverarzenáljával régi szép időket idéz fel.