eMaffia - hazai fejlesztésű, online gengszterszimulátor

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy szeretünk magyar fejlesztésekről beszámolni, és szerencsénkre az esetek döntő többségében ezek a fejlesztések minőségi játékokat rejtenek.

Nemrégiben bukkantunk egy újabb hazai próbálkozásra az eMaffia.hu-ra, ami a jelenleg népszerű online, böngészős vonalat kívánja meglovagolni, annak is a maffiás, gengszteres vonalát. Első ránézésre elmondható, hogy egyszerű kezelőfelülettel, ötletes megoldásokkal, a magyar szívet megdobogtató dolgokkal rendelkezik az eMaffia. Igen, a játék nem egyedi elgondolás, láthattunk már ilyet, ettől függetlenül akit érdekel a téma mindenképpen tegyen vele egy próbát, és ha úgy érzi ossza meg véleményét a készítőkkel, hiszen egy folyamatosan fejlődő játékról van szó, ami jelenleg csak béta állapotban leledzik.

"Nagy a szmog, hideg van, fúj a szél és csepereg az eső, - sétálsz az utcán. Az egyik boltból éppen egy szakadt külsejű egyén szalad ki, a kabátja alatt rejteget valamit. Pár utcával odébb egy bankban szólal meg a riasztó és lövöldözés hallatszik. Nem sokkal később látsz egy fekete BMW-t amiből egy elegáns, jól öltözött, nagydarab ember száll ki, majd bemegy a boltba ahol a bevétel egy részét követeli az eladótól. A szomszéd házban pedig épp egy leszámolás hallatszik, ütlegelés, pisztolyropogás és nyöszörgés. Már világossá vált benned hogy ez nem a tisztességes emberek világa, ez a bűn, a lopás, a rablás, és az eMaffia világa!"