Előzetesen a The Evil Within

Az elmúlt időszakban az érdeklődők kevés olyan programmal találkozhattak, ami valóban megérdemelte volna azt, hogy élvezetes horrorjátékként gondoljanak rá. A Resident Evil sorozatokért felelős Shinji Mikami néhány hónapja jelentette be a The Evil Within című videojátékot, amely a korábbi bemutatók alapján érdekes alkotásnak tűnik. A történetből túl sok információt nem osztottak meg, annyi bizonyos, hogy egy tömeggyilkosság után természetfeletti erők jelennek meg.

A Tango Gameworks által fejlesztett játék október 14-től lesz megvásárolható PC-re, valamint Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, és PlayStation 4 platformokra.

Azóta történt

Előzmények

  • The Evil Within előzetes

    A horrorjátékok japán mestere a stílus rajongónak nagy örömére hosszú kihagyás után visszatér, az Evil Within az év egyik legrémisztőbb játéka lesz, kizárólag felnőtteknek.

  • The Evil Within: a szinkron

    A Resident Evil készítőjének új játékában a szinkronra is komoly hangsúlyt fektetnek, erről kérdezték a színészeket egy videóban.

  • The Evil Within: egy órányi játékmenet

    Jó pár dolog kiderül a Resident Evil készítőjének új játékáról a most debütált egyórás játékmenet videóban, többek között az, hogy nem lesz könnyű.

  • Gamescom 2014: The Evil Within season pass bejelentés

    A Resident Evil készítőjének új játéka sem ússza meg a debütálás utáni DLC-ket, derült ki a Bethesda bejelentéséből.