Egymillió 3DS Japánban

A 3DS eladásai rendkívül jól indultak, viszont a kezdeti nagy lendület gyorsan kifulladt, és ha nem is elkeserítő adatok, de a Nintendo várakozásaihoz képest szerényebb eladásokról érkeztek információk. Nagy valószínűséggel ebben nagy szerep jutott a játékoknak, vagyis inkább azok hiányának. Azon játékok hiányának amik valóban megmutatják miért is érdemes 3DS-t venni, ezen játékokból ugyanis jó esetben is csak év vége környékén lesz annyi, hogy sok játékosnak legyen indok elgondolkodni, egy ilyen gép beszerzésén, miközben akkorra már a Vita is megérkezik.

Mindenesetre a 3DS még így is elérte az egymilliós eladási szintet Japánban, amihez 13 hétre volt szüksége. Összehasonlításképpen a DS-nek ehhez egy hónap, a DS Lite-nak és DSi-nek két hónap, míg a DSi XL-nek hat hónap kellett.

Azóta történt

Előzmények

  • EA E3-as felhozatal

    A Microsoft mellett az EA E3-as kínálatába is kapunk némi előzetes betekintést.

  • Metal Gear Solid 3 - novemberben 3D-ben?

    A Konami vizsgálja annak lehetőségét, hogy novemberben érkezzen a Metal Gear Solid 3D.

  • 3DS - élménybeszámoló

    Mindenki mással ellentétben a Nintendo úgy döntött, hogy még az uborkaszezon előtt kidobja a piacra az új kézikonzolját a 3DS-t. A Gamestop által rendezett nyitópartin volt lehetőségünk elsőként kezünkbe venni, és kipróbálgatni az ördögi masinériát.

  • Sonic Colours - teszt

    Sonic a SEGA kabalája ismételten visszatért, frissebb, üdébb, színesebb, mint valaha. Vajon valóban egy újabb sikeres Sonic éra következik?