Egy amerikai katona véleménye az Xbox One-ról

Az Egyesült Államok haditengerészetének egyik katonája, név szerint Jay Johnson meglehetősen negatív véleményt fogalmazott meg a Microsoft 24 óránkénti ellenőrzése kapcsán. Az úriember az elmúlt két és fél év során 18 hónapot töltött bevetésen, így mondhatjuk, hogy ismerheti a katonák mindennapjait.

Mondandójának elsődleges lényege, hogy a a Microsoft 24 óránkénti ellenőrzési folyamata az egyik legnagyobb bűn amit a szolgálat tagjaival elkövettek, és ezzel lényegében a Microsoft elidegenítette magát a világ összes katonájától.

Mindez azért fogalmazódott meg benne, mivel így lényegében nem lesz lehetőségük Xbox One-t használni a kikapcsolódáshoz. " Többé nem fogjuk látni, ahogy Marcus és Dom kettéfűrészeli a Locustok hordáját, miután visszatértünk egy járőrből valamelyik Afganisztáni bázisra, hogy egy kicsit kikapcsoljunk a valóságból."

"Ezek a napok már határozottan mögöttünk vannak, a Microsoft elidegenedett a hadseregtől, és nem csak az amerikai hadseregtől, hanem az összestől."

Hozzátette, hogy bár a katonaság a lakosságnak csak kevesebb, mint 1%-a, de ez nagyobb hatással lesz, mint azt a Microsoft gondolná.

Véleménye szerint a Halo és Forza játékokat kivéve a Sony exkluzív játékai egyszerűen jobbak. Bár az ő véleménye, hogy a Forza jobb, mint a Gran Turismo, azért hozzátette, hogy a GT sorozat is még mindig nagyon jó. Ezek után utalt arra, hogy valószínűleg a jövőben a PS4 játékok fognak az ő kis szobájában futni.

Ezen felül megjegyezte, hogy a PS4-nél nem lesz követelmény az online hitelesítés, de a kiadóknál még mindig ott lesz a jog, hogy ezt megköveteljék.

Kíváncsian várjuk a Microsoft reakcióját, és azt, hogy milyen megoldást kínálnak a hadsereg részére.

Azóta történt

Előzmények