E3: 2015 - Az Ubisoft rendezvénye

Lassan féltávnál vagyunk az idei E3-at illetően, bár még egy-két nagyobb attrakcióra számítani lehet. Az Ubisoft 00:00-kor induló előadásán minden bizonnyal újdonságokba is belefuthatunk majd.

A Live Stream alatt a tavalyi E3-nál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 21:50-tól lesz elérhető és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint az Ubisoft konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

A Live Chat vendégek számára is elérhető lesz, de ez esetben csak egy random nevet kapnak a chat ablakban. Ezért javasoljuk, hogy az élő adás előtt egy gyors Ustream-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Azóta történt

  • Trials Fusion teszt

    A RedLynx legutóbbi Trials-epizódja nagyon jól sikerült, a száguldozás és a vad motoros trükkök mellé ezúttal négykerekűeket is kapunk, sőt, még egy unikornissal is végigmehetünk a pályákon.