Dragon Age: Origins - Awakening: Tényleg érkezik! (Update: Trailer!)

Ma végre véget vetett a BioWare és az Electronic Arts a találgatásoknak, és hivatalosan is bejelentette a Dragon Age: Origins első dobozos kiegészítőjét, az Awakening-et. A dolog azért is érdekes, mivel pont a mai napon kellett volna megjelennie a Return to Ostagar című DLC-nek is a játékhoz, erre azt elhalasztották, most pedig bejelentik az expanziót, ráadásul hivatalos megjelenési idővel, ami nem más, mint 2010 március 16.

Dragon Age: Origins - Awakening infók és képek

A 40 dolláros kiegészítő (BioWare pontokkal nem lehet megvenni) PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra egyaránt megjelenik, és 15 órányi extra játékidőt fog tartalmazni. Az Awakening-ben a Vezérdémon legyőzése utáni időkben járunk majd, mégpedig Amaranthine földjén, ahol a feladatunk az lesz, hogy Grey Warden Commander-ként egyesítsük a többi társunkat, hogy ismét felvirágoztassuk az egykor nagy tisztelettel övezett rendet. E nehéz feladat megoldása közben rengeteg soha nem látott szörnnyel és sárkánnyal találkozunk majd, és egy titokzatos ellenfél fogja megkeseríteni az életünket, aki csak úgy nevezi magát, hogy "Architect" (Építész).

A kiegészítőben megemelik a szinthatárt, valamint lehetőségünk lesz áthozni a játék végén elmentett karaktereinket is, de persze újakat is indíthatunk. Új karakter kezdésekor egy Orlais földjéről származó Grey Warden-ként is elkezdhetjük a játékot, vadonatúj eredettörténettel. Ezeken felül kapunk öt új társat is, akiket szintén bevehetünk majd a csapatba, hogy ismét felvehessük a Darkspawn-ok ellen a harcot, akik a Vezérdémon halála után mégsem tűntek el a felszínről, ahogyan annak történnie kellett volna. Így ismét miránk vár a feladat, hogy kiderítsük, van-e köze ennek a titokzatos "Architect"-nek az újabb invázióhoz.

Azóta történt

Előzmények