Dobozba zárt krampusz jár az Assassin's Creed: Brotherhood CE változata mellé

A Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed: Brotherhood Collector's Edition kiadását, aminek legfőbb érdekessége egy titokzatos fémdoboz lesz. Belül egy krampusz lapul, hogy a frászt hozza arra, aki a hozzá adott kulccsal ki meri nyitni a búvóhelyét. Kétféle ilyen doboz is létezik a játékhoz, tehát onnan rendeljük meg a Brotherhood-ot, amelyiket meg szeretnénk kapni.

A GameStop egy "The Harlequin" krampuszt (Jack-in-the-Box) ad a játékot tőlük előrendelő játékosoknak a program mellé (Felső képen), aki pedig máshonnan szerzi be a Collector's Edition-t, az egy "The Doctor" krampusszal lesz gazdagabb (Alsó képen). Természetesen a krampuszokon kívül egy rakás egyéb extrát is pakoltak a 100 Dollárba kerülő csomagba, ezekről bővebben a hír alján olvashattok.

A GameStop előrendelői a Harlequin krampusz mellé kapnak egy exkluzív Harlequin multiplayer skin-t is, aki pedig Az Amazon.com-ról rendeli meg a játékot, azok egy exkluzív  Helmschmied Drachen armor büszke tulajdonosai is lesznek.

Az Assassin's Creed: Brotherhood Collector's Edition a krampuszon kívül tartalmazni fog  a játék lemeze mellett többek között egy "Így készült a játék" bónusz-diszket, a játék zenéit tartalmazó CD-t, egy, a játékbeli Rómáról készült taktikai térképet, egy Art Book-ot, valamint két exkluzív pályát a játékhoz (Aqueduct, Trajan Market), mindezt egy ízlésesen illusztrált kartondobozba csomagolva.

Az Assassin's Creed: Brotherhood november 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, és november 19-én az Egyesült Királyságban. A játék PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra is készül.

Utóirat: Európában sajnos nem biztos, hogy megjelenik a fent leírt gyűjtői változata a játéknak, ugyanis a CD Galaxis azt a Limited Codex Edition-t írja CE változatnak, amit az alábbi képen is láthattok, és ami csak Európában és Ausztráliában fog megjelenni:

A Limited Codex Edition az alábbi extrákat tartalmazza:

  • Assassin’s Creed: Brotherhood (Maga a teljes játék),
  • Renaissance Collector Chest (Egy ízlésesen megmunkált tárolódoboz),
  • Exclusive Codex (Egy, a játék artwork-jeit tartalmazó könyv),
  • Map of Rome (A játékbeli Róma taktikai térképe),
  • Multiplayer characters cards (Multiplayer karaktereket bemutató kártyák),
  • Lineage DVD (A Lineage című AC élőszereplős rövidfilm DVD-n),
  • Bonus DVD and game soundtrack (Bónusz DVD és a játék zenéi),
  • 2 Exclusive single player maps: Aqua Gear & Trajan Market (Két exkluzív single player térkép: Aqua Gear és Trajan Market),
  • 2 Multiplayer characters: Harlequin & Officer (Két multiplayer karakter: Harlequin és Officer),
  • Additional bonus content yet to be revealed (A többi bónusztartalmat a játékon belül fedezhetjük fel).

Azóta történt

Előzmények