Diablo III: Nincs tervben az offline mód PC-n

Tegnap jelentette be a Blizzard, hogy jövő márciusban végleg leállítja a Diablo III aukciósházait (A pénzest és arany-alapút egyaránt), aminek köszönhetően pár rajongóban feléledt a remény, hogy hamarosan állandó internetkapcsolat nélkül is játszhatnak majd PC-n. Ám gyorsan lehűtötték lelkesedésüket.

- "Nem tervezünk offline mód bevezetését, mert, bár az állandó internetkapcsolat tette lehetővé az aukciósház létrehozását és működését, ám korántsem ez a fő oka annak, hogy a Diablo III PC verziójához internetkapcsolat szükséges," - írta a Blizzard egyik szóvivője. - "A játékot direkt úgy építettük fel már a kezdetektől, hogy a Battle.net minden előnyét kihasználhassa, többek között ennek köszönhető, hogy a karakterek a szerveren tárolódnak, a multi zavartalanul működik, kizárhatják a csalókat, mellette pedig olyan közösségi szolgáltatásokat nyújt, mint a Real ID vagy BattleTag."

Aki tehát offline módban, internetkapcsolat nélkül szeretne játszani a Diablo III című hack & slash játékkal, az vásárolja meg az időközben megjelent PS3 és XBOX360 kiadásokat, ott ugyanis ezt megteheti.

Azóta történt

Előzmények