Diablo III: Monk karakterbemutató, elsején véget ér a béta

A Blizzard kiadta az utolsó karakterbemutató videót, melyben a Monk szerepeltetésével zárják le a sort. A papnak készülő emberek hosszú ideig edzik testüket, hogy az igazság fegyvereivé, azaz maguknak az isteneknek harceszközeivé váljanak. Akik többet szeretnének tudni erről a kasztról, azok minden információt megtalálnak a Diablo III hivatalos oldalán. Íme a videó:

A Blizzard ugyanakkor azt is bejelentette, hogy hamarosan véget ér a Diablo III bétája is. A szervereket május elsején, kedden fogják lekapcsolni, hogy felkészülhessenek a játék tizenötödikei indulására. A leállás ideje alatt az összes béta accountot és karakterinformációt visszaállítják (resetelik).

Azok a játékosok, akik elővásárolták a Diablo III-at, vagy van accountjukon StarCraft II és/vagy aktív World of Warcraft előfizetés, azok a hivatalos Diablo III fórumon a játék megjelenéséig tudnak kommenteket létrehozni (A Diablo 2 és/vagy LoD ebbe sajnos nem számít bele).

A Diablo III megjelenéséig érdemes nyomon követni a játék hivatalos oldalát, ahol közzé teszik a friss híreket és információkat.

Azóta történt

Előzmények