Diablo III: Collector's Edition

Nagyon sokan várjuk már a Diablo III megjelenését, ami annyi év után végre 2012. elején be is következik. Akik jobban el vannak eresztve anyagilag, azok bizonyára mindenáron a gyűjtői kiadást fogják beszerezni, ami a szokásos Blizzard minőségben és árban fog érkezni. Lássuk, mi mindent kaphatunk, ha beruházunk egy ilyen full-extrás változatra.

A Diablo III Collector's Edition csomagot már elő is lehet rendelni a CD Galaxis oldalán, lássuk, hogy a 25.000 forintos árért mit kapunk cserébe:

  • A Diablo 3 játék PC / Mac verziója,
  • "Így készült a Diablo 3" videó, DVD és Blu-Ray formátumban is,
  • Zenei CD (Soundtrack),
  • Diablo 3 művészeti album (Art of Diablo 3)
  • Exkluzív Battle.net játékbeli tartalmak: Diablo 3 esztétikus tárgyak, World of Warcraft Pet: Fetish Shaman valamint Starcraft 2 Avatarok (Battle.net Portraits)
  • Diablo koponya szobor,
  • 4 GB-os Lélekkő (Soulstone) USB, rajta a Diablo 2 és kiegészítője, a Lord of Destruction.

A Blizzard ezenfelül egy akciót is indított a World of Warcraft előfizetők között, akik - amennyiben megfelelnek a kijelölt feltételeknek - ingyen kaphatják meg a Diablo III játékot annak megjelenésekor. Az akció "World of Warcraft Annual Pass" néven fut, a résztvevők a játékon kívül belépőt is kapnak a következő WoW kiegészítő béta tesztelésére, valamint egy Tyrael's Charger nevű mounttal is gazdagabbak lesznek. Íme a követelmények:

  1. Van World of Warcraft előfizetésed 2011. október 18. előttről*, mindegy, hogy aktív vagy passzív, a lényeg, hogy legyen (Starter Edition nem számít).
  2. Egy évig folyamatosan elő kell fizetned a World of Warcraft játékra (Lehet egyben és havonta is, lényeg, hogy folyamatos legyen). Ezt a szerződés aláírásával vállalod, így később kötelező lesz betartani.
  3. Elmúltál már 18 éves és rendelkezel érvényes bankkártyával.
  4. Ha megfelelsz a feltételeknek, akkor ingyen megkapod a Diablo III normál kiadását, valamint egy garantált bétakulcsot a Mists of Pandoria című WoW kiegészítő tesztelésére.
  5. Ha úgy döntesz, hogy neked nem elég az alap kiadású Diablo III, akkor is érdemes jelentkezned erre a lehetőségre, ugyanis ha megvásárolod a Collector's Edition változatot, akkor - ha a fenti feltételeknek megfeleltél - kapsz melléje négy hónapnyi ingyenes World of Warcraft játékidőt is!

* = Akik most fizetnek elő egy évre, azok már nem kapnak ingyen Diablo III-at.

A tegnapi nappal megkezdődött a BlizzCon 2011 rendezvény is, melynek keretében egy új videót is kiadtak. A szokásos Blizzard minőségű bemutatónak a címe: "Black Soulstone", azaz a Fekete Lélekkő, ami tulajdonképpen a kulcs lesz ahhoz, hogy a három fő gonosz - Mephisto, Diablo és Baal - pusztulása után a helyükre pályázó démonok elérjék céljukat.

A Diablo III megjelenése 2012. első negyedévében várható, egyelőre kizárólag PC-re, de már tervezik a konzolos változatot, ám arra még sokat kell várnunk. De legalább lesz az is.

Azóta történt

Előzmények