Destiny 2 - Benne maradt a PC-s kiadásban az Aim Assist

Konzolos FPS-ekenél (lletve egyéb programoknál is) megszokott dolog, hogy az adott játékban kapunk Aim Assist-et, amelynek lényege, hogy a célzásban segít a rendszer, bár ez sokszor zavaró tud lenni egyeseknek. A Destiny 2 PC-s bétája támogatta a kontrolleres irányítást is, ennek köszönhetően pedig a célzás rásegítés is aktiválva volt annak használatakor, nem kevés problémát okozva ezzel a felhasználóknak. Ugyanis amíg egyjátékos módban ez nem annyira irritáló, addig PVP-ben, azaz többjátékos módban extra segítséget nyújtott ez a harcosoknak. Sokaknak ez nem tetszett, rengetegen jelezték a béta vége után, hogy ezt ki kellene venni a játékból (Ha egeret használt valaki és be volt dugva egy kontroller, akkor is aktív volt az aim assist), de a Bungie nem változtatott ezen a megjelenéssel, továbbra is elérhető ez a feature.

A Bungie visszajelzése szerint bár hallották és meg is értették a korábbi visszajelzéseket a témában, mégsem kívánnak azon változtatni, így továbbra is elérhető a kontroller támogatás a Destiny 2-höz, vele együtt pedig az Aim Assist. Saját bevallásuk szerint a rendszer működik, és szeretnék, ha a játékos dönthetné el, hogy milyen irányítási metódust akar használni. Ezzel viszont az a probléma, hogy a kontroller csatlakoztatásával továbbra is működik a célzás rásegítés.

Azóta történt

Előzmények

  • Destiny 2 teszt (PC, PS4, Xbox One)

    Megérkezett a Bungie berkeiben készülő széria legújabb része, amely bár számos változáson esett át, az alapok ugyanazok maradtak mint az elődnél.