Dead Space: Extraction bemutató Wii-deó

Az EA viszont nem riad vissza a gondolattól. A bejelentés után szinte máris egy bemutató videó érkezett (friss: jobb minőségű videó erre)! Az Extraction teljesen új játék lesz, más főhőssel. A helyszínben viszont megegyezik a tavaly PC-n Xbox 360-on és PS3-on megjelent előddel.

A Wii-re készülő játék stílusosan az előzményeket mutatja be, a történetet, mely végül a Dead Space-ből ismert helyzethez vezetett az Ishimura űrállomáson. FPS nézetre váltottak, a rémisztő elemek így talán jobban ütnek.

A sztoriban különösen fontos szerepe lesz egy hölgyemének, ha túl akarjuk élni a borzalmakat, kénytelenek leszünk őt is megmenteni és védelmezni. Helyet kap továbbá multiplayer lehetőség, valami co-op játékmenet is.

A készítők nagy tisztelettel nyilatkoztak a Nintendo eddigi, horror műfajban elért sikereiről (pl. Resident Evil). Megjelenés 2009 őszén, tehát már nem kell sokat várniuk azoknak akik tűkön ülnek a Dead Space előzményei miatt (bennem csak egy kérdés merült fel: ha Wii-re nem volt alapjáték, akkor miért annak az előzményeit mesélik el?).

Azóta történt

Előzmények

  • Jön a Dead Space Wii

    Az EA kellemes meglepetéseként érkezett még tavaly a Dead Space, remek hangulat, jó játékmenet és picit fura nézet.

  • Dead Space - Különvélemény

    ***SPOILER VESZÉLY!*** ***Csak akkor olvad el a bejegyzést, ha már befejezted a játékot!

  • Dead Space: debüt trailer

    A héten kerül a boltok polcaira az Electronic Arts mélyűrös túlélő-horrorja, a Dead Space. Az Alien óta tudjuk, hogy az űrben senki nem hallja a sikoltásod - a debüt trailer erre az alapigazságra erősít rá.

  • [E3] Dead Space bemutató

    Az EA Redwood Shores az idei évben figyelemre méltó próbát tesz a túlélő-horror műfajjal: a Dead Space címéhez hűen a távoli űrbe helyezi az akció és a rettegés helyszínét, minden eddiginél brutálisabb körítéssel próbálkozva. Az E3-on kipróbálható volt a játék - lássuk a tapasztalatokat.