DA: Inquisition - Változnak a romantikus kapcsolatok

Nehezebb dolgunk lesz elnyernünk kiválasztottunk kegyeit a Dragon Age: Inquisition című játékban, mint a korábbi epizódok esetében. Akkor a románc lehetősége nagyrészt attól függött, hogy mint követők, ők miként viszonyultak hozzánk. Ezt pedig ajándékokkal könnyen befolyásolhattuk és azt követően már csak egy "Akkor várlak ma este a sátramban..." beszólás kellett és már mehettünk is lepedőakrobatikára.

A BioWare elmondása szerint a folytatásban már nem lesz ilyen könnyű dolgunk. Társaink követőként tanúsított elfogadottságának ezentúl kevesebb szerepe lesz magának a románcnak kialakításában. Ahhoz, hogy intimebb közelségbe kerülhessünk valakihez, először is sokat kell vele együtt lennünk, átélni a kalandokat, majd meghitt beszélgetéseket folytatni este a tábortűz mellett. Persze nem szó szerint, de Mike Laidlaw elmondása szerint valami hasonló rendszer elérésére törekednek.

Az Inquisition esetében a partnerkapcsolat valóban egész játék ideje alatt érvényesül, vagyis döntéseinknek és cselekedeteinknek sok mással egyetemben arra is hatása lesz. Megeshet, hogy összeveszünk, kibékülünk, otthagynak, megvigasztalnak, szóval mint a való életben. Ígéretesnek hangzik, majd meglátjuk, mi sül ki belőle...

Azóta történt

Előzmények