Csocsó kicsit másként: Foosball 2012

Bizonyára sokan várják már türelmetlenül a jövő hónapban elkezdődő futball Európa-bajnokságot, rájuk gondolhatott a GripGames, akik a Márciusban bejelentett Foosball 2012 címmel rendelkező "csocsó-szimulátorról" árultak el némi új információt. Az Európai PlayStation Blog-on közzétett hírek szerint teljesen cross-play kompatibilis lesz, PlayStation 3 és PlayStation Vita rendszereken, ami mindenképpen jó hír lehet sokak számára, de a GripGames még ezt is fokozni tudta, hiszen a PlayStation Move támogatást is megkapta a játék. Erről az alábbi fejlesztői videonapló is tanúskodik.

A fejlesztő kiemelte azt (ahogy az ilyenkor lenni szokott), hogy hála a Move pontosságának, és a nullához közeli késleltetésének (lag) nagyon pontosan vezérelhető a játék, de azoknak sem kell kétségbe esnie akiknek nincs a birtokukban Move, hiszen a jó öreg DualShock 3 kontroller is használható lesz a játékhoz - még ha valószínűleg nem is ad akkora élményt mint a Move.

Pontos megjelenési időpontot és árat nem közöltek most sem, viszont korábban tavaszra tették a megjelenést, tehát valószínűleg az elkövetkezendő hetekben elérhető lesz a játék a PS Store-ban, PlayStation 3 és PlayStation Vita rendszerekre.

Azóta történt