Bound by Flame: Új videó érkezett

A Bound by Flame című szerepjátékban egy zsoldost fogunk alakítani, akinek testét megszállja egy tűzdémon, onnantól kezdve morális döntések egész tucatjait kell meghoznia, miszerint elfojtja a benne lakozó gonosz erőt és hősi tetteket hajt végre, vagy szabadjára engedi a pusztító hatalmat, ördögi cselekedetekre vetemedik. Ahogy haladunk előre, egyre nehezebb lesz ellenállnunk a démon csábításának, de amint teret engedünk számára, úgy falja fel lelkünket, míg végül teljesen a szolgáivá válunk.

A Spiders Games és a Focus Home Interactive készítette a cikkben szereplő videót, melyben pár percbe összesűrítve elmondják nekünk a játék fontosabb elemeit. A Bound by Flame című játék megjelenése idén tavasszal várható PC-re, PS3-ra, PS4-re és XBOX360-ra (XBOX One-ra egyelőre még nem jelentették be a programot).

Azóta történt

Előzmények

  • Bound by Flame - Epikus történet bemutató

    Új videó érkezett a Spiders Games készülő szerepjátékából, melyben ezúttal a háttérsztoriba nyerhetünk bepillantást.

  • Bound By Flame: PS4 bemutató

    A Spiders Games új szerepjátéka az eddig bejelentett platformokon kívül PS4-re is érkezik, ebből láthatunk egy kis előzetest.

  • Bound by Flame - Bejelentés

    A Focus Home Interactive bemutatta a Spiders Games legújabb és legnagyszabásúbb projektjeként számon tartott akció-szerepjátékot.