BioShock: Infinite - Burial at Sea Episode 2: Hat órányi játékidő

Amikor megjelent a BioShock: Infinite - Burial at Sea című DLC első epizódja, sok játékos elégedetlenkedett annak tartalmát illetően, mondván, hogy 15 euróért mindössze egy-két órányi játékidőt kaptak, ami édeskevés. Ken Levine nem értette a kritikákat, mondván, hogy elsősorban azok számára készült a DLC, akik valami újat szeretnének látni, kipróbálni az Infinite harcrendszerét és egyéb újításait Rapture városában. Akik veszik a fáradtságot és nem csak átrohannak rajta, azok akár három óránál is hosszabb szórakozást kapnak, de aki sok extra játékidőre számít, az csalódni is fog.

A Burial at Sea című DLC második epizódjában már ennél lényegesen hosszabb játékidőre számíthatunk, ezt szintén Ken Levine erősítette meg Twitteren. Egy rajongó kérdésére válaszolva elárulta, hogy az Episode Two végigjátszása akár 5 órát is igénybe vehet, feltéve persze, ha - akárcsak az első résznél - nem rohanunk végig rajta. Aki minden lehetséges feladatot megold, elolvassa a háttéranyagokat, végighallgatja a magnófelvételeket, az akár hat órára is kitolhatja a játékidőt.

Megjelenési dátumot egyelőre nem árultak el a Burial at Sea: Episode Two kapcsán, az árról viszont annyit már tudunk, hogy aki megvásárolta a Season Passt, az ingyen letöltheti, míg a többieknek szintúgy 15 eurót kell érte fizetni, mint az első részért.

Azóta történt

Előzmények