BioShock: Infinite - Burial at Sea DLC részletek

Két részletben fogja kiadni a 2K Games a BioShock: Infinite című játékhoz megjelenő Burial at Sea DLC-t. Az első epizód 1958. szilveszterén játszódik Rapture városában, ahol Elizabeth és Booker átéli a tengermélyi város utolsó nyugalmas estéjét. A második epizódban pedig a felnőtt Elizabeth-et fogjuk irányítani, annak története elsősorban róla fog szólni és ezzel le is zárul a BioShock: Infinite sztorija.

Ken Levine és Amanda Jeffrey elmondta az IGN stábjának, mennyiben fog más élményt nyújtani a BioShock: Infinite, amennyiben Elizabeth bőrébe bújva játszunk. Hősnőnket szintén FPS nézetben irányítjuk majd, de a plazmidokat (vigorokat) nem fogjuk tudni használni, helyette töréseket nyithatunk, ahogyan azt tőle láttuk az alapjátékban. Az alábbi videóban arról beszélnek, miképpen kell majd Elizabeth-et irányítani:

A BioShock: Infinite - Burial at Sea DLC Episode One megjelenése idén ősszel várható, a második epizódra ennél tovább kell majd várnunk, sajnos egyelőre nem tudni, mikor játszhatunk majd Elizabeth-ként. Elképzelhető, hogy csak jövőre.

Azóta történt

Előzmények